Till undersökningen
Spendrups Bryggeri AB
  • Nyheter & media
  • Drycker
  • Bryggarfilosofi
  • Hållbarhet
  • Om Spendrups
  • Kund
  • Kontakt
Sök
English
  • Tillverkning
  • Vad menar vi med äkta?

Råvaror

Malt

Malt är en av de viktigaste beståndsdelarna i öl. Det är malten som ger ölet dess färg, sötma och kropp. Därför säger det sig självt att vi är noga med att bara välja ut den allra bästa malten till vår ölbryggning!

Läs mer

Humle

Humlen är kryddan som ger ölet den välbehövda beskan, utan den skulle ölet vara för sött och odrickbart. Det är också denna mytomspunna växt som ger ölet en stor del av dess friska arom och smak. Och precis som när det gäller malt, är det självklart mycket viktigt för oss att använda humle av god kvalitet vid bryggningen!

Läs mer

Jäst

Jäst är ingrediensen som förvandlar den söta vörten till öl. När jästen äter socker bildas alkohol och kolsyra, något som är nödvändigt vid framställande av öl.

Läs mer

Vatten

Vatten är den största ingrediensen i öl. För att få fram en perfekt brygd, måste vi ha koll på både kvaliteten och den kemiska sammansättningen.

Läs mer
  • Kontakt
  • Kund
  • Nyheter & media
  • Leverantörer

Följ oss på

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Länkar

  • E-handel
  • Karriär
  • Krogresor
  • Krogvis
  • Drinkwise
  • Pressrum

Kontakt

Besöksadress:
Huvudkontoret
Sankt Eriksgatan 119,
113 43 Stockholm

Växel:
08-672 77 00 (vardagar under kontorstid),
0240-881 29 (efter kontorstid och helger)

Peronslig integritet

Personuppgifter & Cookies

© 2022 Spendrups Bryggeri AB