Recept Ludwig Tjörnemos julmeny Wienernougat Wienernougat Ingredienser 125 g nougat 75 g mörkchoklad 2 dl mandel Gör så här Rosta mandlarna i ugnen på 150°c i ca 10min. Smält nougat och choklad i ett vattenbad. Blanda sedan allt i bunken med chokladen och häll i en plastad form. Toppa med lite extra mandel. Låt svalna i kylen och skär sedan i fyrkanter. Fler recept! Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse Pepparkaka med ädelostkräm Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin Dela