Till undersökningen
Spendrups Bryggeri AB
  • Nyheter & media
  • Drycker
  • Bryggarfilosofi
  • Hållbarhet
  • Om Spendrups
  • Kund
  • Kontakt
Sök
English

Ludwig Tjörnemos julmeny

  • Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill
  • Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön
  • Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple
  • Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse
  • Pepparkaka med ädelostkräm
  • Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin
  • Wienernougat
  • Recept
  • Ludwig Tjörnemos julmeny
  • Wienernougat

Wienernougat

Ingredienser

  • 125 g nougat 
  • 75 g mörkchoklad 
  • 2 dl mandel

 7 - Wienernougat.jpg

Gör så här

Rosta mandlarna i ugnen på 150°c i ca 10min. Smält nougat och choklad i ett vattenbad. 

Blanda sedan allt i bunken med chokladen och häll i en plastad form. Toppa med lite extra mandel. Låt svalna i kylen och skär sedan i fyrkanter.  

Fler recept!

  • Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill
  • Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön
  • Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple
  • Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse
  • Pepparkaka med ädelostkräm
  • Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Dela

  • Kontakt
  • Kund
  • Nyheter & media
  • Leverantörer

Följ oss på

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Länkar

  • E-handel
  • Karriär
  • Krogresor
  • Krogvis
  • Drinkwise
  • Pressrum

Kontakt

Besöksadress:
Huvudkontoret
Sankt Eriksgatan 119,
113 43 Stockholm

Växel:
08-672 77 00 (vardagar under kontorstid),
0240-881 29 (efter kontorstid och helger)

Peronslig integritet

Personuppgifter & Cookies

© 2022 Spendrups Bryggeri AB