Recept Ludwig Tjörnemos julmeny Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill Ingredienser 6 små potatisar 4 msk gräddfil 6 bitar inlagd löksill 6 tsk löjrom Dill Dryck till:Boschendal Brut | Melleruds Prima Julöl Eko Gör så här Koka potatisen med skal och dela dem sedan på mitten och låt svalna, fördela sedan gräddfilen på potatishalvorna. Dela sillbitarna på hälften och lägg en bit på varje potatishalva, toppa sedan med löjrom och dill. Fler recept! Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse Pepparkaka med ädelostkräm Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin Wienernougat Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin Dela