Till undersökningen
Spendrups Bryggeri AB
  • Nyheter & media
  • Drycker
  • Bryggarfilosofi
  • Hållbarhet
  • Om Spendrups
  • Kund
  • Kontakt
Sök
English

Ludwig Tjörnemos julmeny

  • Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill
  • Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön
  • Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple
  • Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse
  • Pepparkaka med ädelostkräm
  • Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin
  • Wienernougat
  • Recept
  • Ludwig Tjörnemos julmeny
  • Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill

Ingredienser

  • 6 små potatisar  
  • 4 msk gräddfil 
  • 6 bitar inlagd löksill 
  • 6 tsk löjrom 
  • Dill 

Dryck till:
Boschendal Brut | Melleruds Prima Julöl Eko

1 - Potatiskanapéer.jpg

Gör så här

Koka potatisen med skal och dela dem sedan på mitten och låt svalna, fördela sedan gräddfilen på potatishalvorna. Dela sillbitarna på hälften och lägg en bit på varje potatishalva, toppa sedan med löjrom och dill. 

Fler recept!

  • Krispig wontontartelett med gravad lax, senapskräm och rostade fänkålsfrön
  • Tunnskuren julskinka med picklade rödbetor friterad grönkål och äpple
  • Kotlett på gris med en ny variant på Janssons frestelse
  • Pepparkaka med ädelostkräm
  • Mjuk pepparkaka med saffransfärskost, doppad i rom och toppad med rostade nöter och apelsin
  • Wienernougat
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Dela

  • Kontakt
  • Kund
  • Nyheter & media
  • Leverantörer

Följ oss på

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Länkar

  • E-handel
  • Karriär
  • Krogresor
  • Krogvis
  • Drinkwise
  • Pressrum

Kontakt

Besöksadress:
Huvudkontoret
Sankt Eriksgatan 119,
113 43 Stockholm

Växel:
08-672 77 00 (vardagar under kontorstid),
0240-881 29 (efter kontorstid och helger)

Peronslig integritet

Personuppgifter & Cookies

© 2022 Spendrups Bryggeri AB