Spendrups hållbarhetsredovisning bäst i världen

2020-10-22

Hallbars Sustainability Report Awards har utsett Spendrups hållbarhetsredovisning 2019 till 'Best in the World' i kategorin öl vid Hallbars Awards 2020.

Vid en prisutdelning på Alfred Nobels Björkborn i Karlskoga den 21 oktober offentliggjordes de internationella vinnarna i Hallbars Awards 2020. Totalt 702 rapporter från 78 länder deltog i Hallbars Awards för mat- och dryckesbranschen. Hallbars är en internationell organisation som verkar för att fler ska upptäcka läsvärdet av hållbarhetsrapporter och Hallbars Sustainability Report Awards ska lyfta goda exempel, inspirera och motivera andra att öka sitt engagemang inom hållbarhetsområdet. 

Spendrups hållbarhetsredovisning för 2019 var den elfte i ordningen och en viktig del i det hållbarhetsarbete som familjeföretaget sedan många år tillbaka arbetar med.

Anna-Lidström-maj-2020-0645 (1).jpg

–Det är roligt att vår hållbarhetsredovisning uppmärksammas. Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete och vill gärna att andra ska ta del av det. Där spelar hållbarhetsredovisningen en viktig roll, säger Anna Lidström, hållbarhetschef på Spendrups Bryggeri.