​Spendrups blir dryckesleverantör till Solvalla och Elitloppet

2019-12-22

Solvalla och Spendrups Bryggeri tecknar nytt dryckesavtal för Solvalla och dess evenemang.

Från och med 1 januari 2020 kommer Solvalla, en av världens mest kända travbanor, att ha Spendrups som leverantör av dryck. Solvalla och Spendrups arbetar även tillsammans med nya satsningar kring ett av idrottssveriges största sommarevenemang: Elitloppet.

– Elitloppshelgen är en av årets höjdpunkter för många av våra besökare. Då har vi som arrangör ett ansvar att alltid försöka förnya och förbättra oss för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse på plats. Med Spendrups kommer vi kunna ta ett enormt kliv i rätt riktning inför 2020, och hoppas komma med ett par riktigt spännande nyheter redan inför kommande år, säger Erik Hall, försäljningschef på Solvalla.

Det blir varumärket Gränges som kommer att synas på travbanorna runt om i landet, däribland Solvalla, och på Elitloppet.

– Gränges är vårt husöl, med ursprung i bryggeriet i Grängesberg, Dalarna. Samarbetet med Solvalla och Elitloppet är en del av vår storsatsning med svenskt trav. Vi ser fram emot att med Gränges arbeta tillsammans för att skapa en fantastisk upplevelse på plats för besökarna, säger Sofia Andersson, produktchef för Gränges.