Pistonhead lanserar Regular Lager på Sweden Rock Festival

2023-05-22

I juni 2023 firar Sweden Rock Festival den 30:e festivalen. För att hylla det och samarbetet mellan festivalen och Pistonhead lanseras nu Regular Lager, en ljus lageröl som gjord för festivalsommaren.

imageura7.pngPistonhead kommer till Sweden Rock med sin nya och uppdaterade svarta design och attraktiva förpackningar – det blir Back to Black på festivalen. Pistonheads filosofi bygger på kärlek till musik, kaxighet, äventyr och fest – en opretentiös attityd som passar Sweden Rocks egen filosofi om att vara sig själv, ha kul och leva ut precis så mycket som man själv vill.

Regular Lager är en smakrik öl med unik attityd där karaktär och ryggrad kommer från Pilsner- och Münchnermalt. Smaken byggs på av humlesorter som Select, Spalter och Tettnanger. Resultatet är en njutbar väl balanserad ljus lager där smaken av sirapslimpa möter en väl balanserad beska. Allt väl finjusterat in i minsta detalj.

– Pistonhead har funnits på den svenska marknaden sedan 2010 och har blivit ikonisk med sin dödskalle – ett öl som inte är så stillsamt, utan mer rebelliskt och stökigt än det vanliga livet. En liten rebell med ett stort hjärta – en subkultur som visar vem du är och vad du står för. För Regular Lager har vi tagit fram en ny PET, burk och svarta Pistonhead pappersmuggar. Vi ser fram mot att göra ett riktigt bra festival- och dryckesupplevelse – som speglar den livsstil och filosofi som festivalbesökarna har. För de som lever livet fullt ut helt enkelt, säger Rickard Edman, Produktchef Pistonhead på Spendrups.

Under fyra dagar i juni samlas över 40.000 rockälskare dagligen för att lyssna på ikoner som till exempel Iron Maiden, Def Leppard, Deep Purple och Mötley Crüe. Pistonhead kommer att ha installationer som Pistonhead Stage, finnas på alla stora barer, stora öltältet och aktiveringar på området. Kulturscenen är inget nytt för Pistonhead. 2015 startades Pistonhead Foundation som är ett sätt att peppa talangfulla människor som gör livet bättre och roligare. Stiftelsen stöttar unga kreatörer som utmanar normerna, som skruvar till vår bild av samtidens kultur. För alla de som vågar välja nya, svåra vägar att nå ut med sina tankar och sin kreativitet.