Nya sommarsmaker från Schweppes

2020-04-20

Nu lanseras två läskande limiterade nyheter: Tonic Enbär och Tonic Vinbär. Tillsammans utgör de Schweppes Summer Edition - friska smaker med en lägre sockerhalt.

Den nordiska grönskan står för inspirationen när Schweppes lanserar sommarens nyheter: Tonic Enbär och Tonic Vinbär. De är redo att avnjutas precis som de är, men gör sig minst lika bra som mixers i sommarens många, sprudlande drinkar. Kort sagt - två läskande och goda alternativ i tonichyllan, som trots en reducerad sockerhalt och ett lägre kaloriinnehåll, inte kompromissar med smakerna.

Schweppes Enbär bjuder på en krispigt frisk och aromatisk upplevelse med doft av skog och växtlighet – perfekt till en sommardrink eller som bas i en alkoholfri Gin & Tonic.

Schweppes Vinbär samlar sommarens bäriga smaker i perfekt balans. Smaken av röda och svarta vinbär ger en lätt sötma med stor friskhet och en vackert himmelsrosa nyans – en tonic som förgyller alla säsongens drinkar.

Schweppes Summer Edition 2020 kommer i 50 cl PET-flaska och finns i butik från och med vecka 16. De säljs bara under en begränsad period, så passa på!