Ny vd på Gotlands Bryggeri

2022-06-17

Carl Johan Stålhammar blir Gotlands Bryggeris nya vd - kommer senast från Coop Gotland

carl-johan-ståhlhammar.pngCarl Johan är en välkänd profil på Gotland ända sedan han kom till Gotland 2011 som tillträdande vd för Wisby Strand och Kallis. Sedan 2017 är Carl Johan vd för Coop Gotland där han gjort flera intressanta satsningar utanför boxen - exempelvis en egen vinylavdelning, rockkonserter och Coops sockercheck.

– Jag är stolt över att snart vara en del av Gotlands Bryggeri. Bryggeriet har en stor utvecklingspotential både i att ta fram nya spännande produkter och sticka ut inom craftcommunityn och vara lite rebelliska. Jag har länge sneglat på Gotlands Bryggeri, det är ett fint varumärke som nu ska ta nästa steg tillsammans med det härliga gänget som finns på S:t Hansgatan, säger Carl Johan Stålhammar.

– Med Carl Johan Stålhammar får vi en kreativ vd med stort fokus på ledarskapet. Han är på alla sätt en drömvärvning. Att han också är rotad på Gotland sedan många år är ytterligare grädde på moset. Jag ser verkligen fram emot att samarbeta med CJ, äger Leif Börjesson, styrelseordförande på Gotlands Bryggeri.

Carl Johan tillträder sin tjänst senast den 13 december 2022.