Ny smak från Loka – hallon och rabarber

2024-01-03

Loka kickstartar 2024 med lanseringen av årets nya smak – hallon och rabarber. En frisk och somrig kombination där den lätt syrliga smaken av rabarber balanseras upp med sötman från solmogna hallon.

imagelgf5x.pngHallon och rabarber, två smaker som har älskats av svenskar sedan 1700-talet, är fantastiska var för sig men blir helt underbara tillsammans. Kombination väcker minnen av ljumma sommardagar i trädgården, där familjer samlades för att njuta av en färsk rabarberpaj med glass och grädde, eller stunderna i hallonlandet där man inte kunde motstå att äta de solmogna söta bären. Allt detta är nu samlat i Lokas nya smak för 2024.   

– Många uppskattar smaksatt vatten som en vardagslyx att unna sig med gott samvete. Efterfrågan är stor för nya goda smaker. Mer än 70 procent av allt buteljerat vatten i Sverige är numera smaksatt. Loka är en både god och nyttig törstsläckare som även uppskattas som alternativ till andra drycker säger Jon Hilander marknadschef för alkoholfria drycker på Spendrups.   

Loka Hallon/rabarber kommer att finnas tillgänglig i servicehandeln från vecka 1 och i dagligvaruhandeln från vecka 3.