Night Rider får Grönan att vibrera

2021-08-17

Heineken medarrangerar unikt klubbkoncept i en av Sveriges mest anrika nöjesparker

Under nio kvällar i augusti och september förvandlas Gröna Lund till Sveriges mest unika klubbmiljö när konceptet Night Rider lanseras tillsammans med Heineken 0.0. Det blir extra allt med ljud, ljus och musik, DJ's och artister, nattöppna åkattraktioner och femkamp samt utökat serveringstillstånd i hela parken.

Tusen personer per kväll släpps in och biljetterna sålde slut så snabbt att man valde att utöka de sex kvällarna till nio.

– Vi är så glada över det engagemang och bemötande som Night Rider fått. Efter att biljetterna sålde slut på nolltid blev vi överrösta med önskemål om att öppna upp under fler kvällar, från gäster som inte hann få tag i en biljett. Därför känns det väldigt kul att nu kunna erbjuda denna oförglömliga upplevelse till ännu fler, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund.

Spendrups är medarrangör via Heineken, som jobbar med den här typen av inspirerande upplevelser världen över – i Sverige bland annat festivaler som Summerburst.

– Det känns otroligt kul att få göra detta tillsammans med Grönan nu när samhället börjar öppna upp igen! Vi har nog alla saknat att kunna ses, lyssna på musik och äta och dricka gott ihop på det här sättet, och vem har inte drömt om att få komma in på en nöjespark efter stängning och bara åka allt man kan utan köer? Även om det inte är en regelrätt nattklubb så blir stämningen det närmaste vi kan komma. Feststämningen ska kännas i varje lien vrå, säger Johanna Pihl, produktchef för Heineken som är medarrangör.

Läs mer om Night Rider här - eller lyssna på intervjun som P4 Radio Stockholm gjorde på smygpremiären med Gröna Lunds marknadsdirektör Joanna Hammar, med start 2h 5 min in i programmet!