Loka smaksätter det nya året med ananas och passionsfrukt

2023-01-10

Med smak av små passionskärnor och det saftiga fruktköttet från passionsfrukten tillsammans med den söta smaken från ananasen, det är Lokas nya smak för 2023. Sött och syrligt på samma gång. Lagom med balanserad kolsyra och svenskt vatten.

 

LOKA0107_ananas_passion_Puff_839x620.jpg

70 procent av det kolsyrade vattnet i Sverige är smaksatt. Konsumenter vill gärna testa något nytt och frågar efter smaksatt vatten som är friskt och fräscht och som smakar gott så klart. Men minst lika viktigt är att det är bra balans på bubblorna och att vattnet kommer från Sverige, som Loka som kommer från Bergslagen. 2020 och 2022 utsågs Loka till Sveriges mest hållbara varumärke inom kategorin dryck i Sustainable Brand Index.

– Loka Ananas och passionsfrukt är en exotisk kombination som balanserar sött med krispigt friskt. Passionsfrukten har en frisk och fyllig arom som påminner om hallon och apelsin. Tillsammans med den söta smaken av ananas kan det inte bli annat än en hit när du är på språng eller bara vill släcka törsten när du är hemma, säger Anna-Stina Hallberg, marknadsdirektör på Spendrups.

Loka Ananas och passionsfrukt lanseras vecka ett i servicehandeln och från vecka tre i dagligvaruhandeln och på restauranger.