Kodjo löser kontroversen – DÅ startar julen

2023-12-20

När kan man egentligen säga att julen börjar? I det avslutande avsnittet av Livsmedelsföretagens webbserie Halloj kylskåpet reds detta ut av programledaren Kodjo Akolor.

20231108_095232411_iOS (1)0.jpg

Kodjo besöker bland annat vårt bryggeri i Grängesberg och huvudkontoret i Stockholm för att se om han kan förena folket i den polariserande frågan om när julfirandet sätter igång. Häng med bakom kulisserna i Grängesberg och se även när Kodjo träffar Richard Bengtsson, bryggmästare, som bland annat berättar mer om hur alkoholfri öl tillverkas. Du hittar avsnittet här.

Halloj kylskåpet

Halloj kylskåpet är en webbserie som produceras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen och nu finns sjätte säsongen med fem avsnitt ute. I denna säsong av Halloj kylskåpet får Kodjo och tittarna lära sig om tillverkningen av ostbågar, kaffe, lösgodis, pannkakor och alkoholfri öl. Webbserien är Livsmedelsföretagens sätt att få unga människor in i branschen. 

Kodjo Akolor är en av Sveriges mest uppskattade komiker och programledare inom både TV och radio och detta är hans debut som programledare för Halloj kylskåpet. Programledare för tidigare säsonger är Edvin Törnblom, Sofia Dalén och Tom & Petter.