Gröna Lunds populära nattklubbskoncept NIGHT RIDER återvänder

2022-06-10

Efter succépremiären 2021 är det återigen dags för NIGHT RIDER att inta Gröna Lund i samarbete med Heineken. Under sex kvällar i augusti förvandlas tivolit till Sveriges mest unika nattklubbsmiljö.

Night Rider är ett samarbete mellan Gröna Lund och Heineken.

Night Rider är en pulserande upplevelse för alla sinnen där åkattraktioner, spel och barer utrustas med extra ljusshow, ljud och DJ:s som skapar en maxad feststämning i sommarkvällen. Klubben arrangeras exklusivt av Gröna Lund och Heineken (som i Sverige produceras och distribueras av Spendrups) för 1500 personer per tillfälle med utökat serveringstillstånd och en åldersgräns på 23 år. 

Nytt för i år är efterfesten ”Playground” som öppnar vid midnatt när utomhuskonceptet stänger. 

– Världspremiären av NIGHT RIDER förra sommaren blev succé. På lite längre tid än en månad lyckades vi gå från idé till att faktiskt skapa ett utsålt nattklubbskoncept, och detta mitt i en pandemi. Nu är det nytt år och nya förutsättningar vilket vi laddar för ordentligt. 2022 års version kommer ha mer neon, mer rök och mer dans, det blir ett perfekt tillfälle att ta vara på sommarens sista dagar med vännerna, säger Björn Mannervik, marknadschef för partnervarumärken på Spendrups.

Biljetterna släpps 16 juni kl 12.00.

Läs mer och köp biljetter här: gronalund.com/night-rider