Nyheter

 • En hyllning till jämtländskt mathantverk i Åre

  2019-03-18

  Den 17-24 mars pågår Åre Gastronomy Week. Spendrups är med på plats genom Melleruds, som tillsammans med tre tidigare vinnare av Årets Kock har pop-up-restaurang mitt på Åre Torg – och avsmakningsmeny i bergbanan.

  Läs mer
 • Årets Rätt 2019: Kåltaco!

  2019-03-14

  Årets Kock, som Spendrups samarbetar med, lanserar Årets Rätt med ambitionen att vidareutveckla svensk matkultur och skapa nya matklassiker. Årets Rätt 2019 - Kåltaco - är skapad av David Lundqvist, Årets Kock 2018, regerande svensk mästare i professionell matlagning.

  Läs mer
 • Solen tittar fram och Loka lanserar en Solig Citrus

  2019-02-25

  Nu lanserar Loka en Solig Citrus som kombinerar en frisk och fräsch citrusmix med en solmogen fruktig twist och som passar såväl till mat som till törstsläckare on-the-go. Loka Solig Citrus finns i servicehandeln från vecka 9 och i dagligvaruhandeln från vecka 15.

  Läs mer
 • Trocaderofiera mera.

  2019-02-07

  Vi är några som redan förstått Trocaderos storhet. Men märkligt nog verkar resten av världen inte alls vara med på noterna ännu.Vilket vi givetvis måste ändra på med det här positiva, på gränsen till naiva konceptet där vi helt enkelt vill “trocaderofiera” hela världen.

  Läs mer
 • Spendrups prisas för mångfaldsarbetet

  2019-02-01

  Välkommen in! är som ni kanske vet Spendrups löfte till alla vi möter. Det handlar om att vara nyfiken på och visa respekt för nya idéer och människor vilket är en del av Spendrups kultur och av vår framgång.

  Läs mer
 • Loka Heroes nya projekt: Basketlag för nyanlända unga

  2019-01-27

  Basketcoachen Vesna kom till Sverige 1991 från forna Jugoslavien. I Sommar i P1 har hon berättat om sin bakgrund och livet i Sverige. Nu utses Vesna till en Loka Hero för hennes stora engagemang för nyanlända ungdomar och nystart av Täby Basket Inter.

  Läs mer
 • Spendrups ny medlem i Circular Sweden

  2018-12-17

  Spendrups Bryggeri är ny medlem i företagsforumet Circular Sweden. I Circular Sweden ingår sedan tidigare företagen Axfood, H&M, Houdini, IKEA, NCC, SSAB, Tarkett och Återvinningsindustrierna.

  Läs mer
 • Hållbarhetsstudenter från Örebro besökte Spendrups

  2018-11-22

  Nu har den första omgången studenter besökt bryggeriet i Grängesberg för ett lärorikt studiebesök med en inblick hur hållbarhetsarbete kan se ut på ett företag i dag.

  Läs mer
 • Firestone Walker släpper suröl i begränsad upplaga

  2018-09-05

  Den sjunde september släpper Firestone Walker fyra syrliga nyheter från bryggeriet Barrelworks i form av surölen Agrestic, Feral One, Krieky Bones och SLOambic. Ölen kommer att finnas tillgängliga i Systembolagets vinkällarbutiker runt om i Sverige.

  Läs mer
 • Loka Crush ny huvudsponsor till Idol 2018

  2018-08-08

  Nu finns ett extra starkt skäl att hålla ögonen på ”Idol 2018” på TV4. Årets jakt på en ny stjärna sponsras nämligen av Loka Crush.

  Läs mer