Nyheter

 • Spendrups på WOW 2019

  2019-08-06

  Snart är årets upplaga av Way Out West igång. Det här gör Spendrups på plats.

  Läs mer
 • Ses i baren - inte i domstolen

  2019-06-03

  Norrlands Guld lanserar nytt kampanjkoncept och gör öldejten juridiskt bindande

  Läs mer
 • ”Jag hoppas och tror att fler kommer börja odla ekologiskt”

  2019-05-17

  Hösten 2017 besökte vi ekohumleodlaren Georg Pichlmaier på hans gård i sydtyska Wolnzach. Tidigare i våras hälsade han på oss i Sverige – och fick förstås även se våra bryggerier. Vi hann också med ett samtal om framtiden för ekologisk öl.

  Läs mer
 • Nu växlar vi upp i Årets Kock

  2019-04-11

  Spendrups blir presentatör av tävlingen Årets Kock tillsammans med Arla. Samtidigt går vi in som delägare i Årets Kock AB. Det gemensamma målet är att fortsätta utveckla svensk gastronomi.

  Läs mer
 • Nhu Duong skapar mode av Spendrups gamla arbetskläder

  2019-04-04

  Modedesignern Nhu Duong samarbetar med The Naia Initiative och lanserar en klädkollektion producerad av återvunna arbetskläder från vårt bryggeri i Grängesberg.

  Läs mer
 • Spendrups satsar på funktionsdrycker – lanserar The Naia Initiative

  2019-03-28

  Med den nya satsningen The Naia Initiative går Spendrups in i en för företaget ny kategori. Lanseringen pågår just nu i flera städer över landet och en stor del av kommunikationen kommer att kretsa kring djupa och långsiktiga samarbeten med människor som inspirerar varumärket. Bland dem finns prisade modedesigners, Grammisvinnare och OS-medaljörer.

  Läs mer
 • En hyllning till jämtländskt mathantverk i Åre

  2019-03-18

  Den 17-24 mars pågår Åre Gastronomy Week. Spendrups är med på plats genom Melleruds, som tillsammans med tre tidigare vinnare av Årets Kock har pop-up-restaurang mitt på Åre Torg – och avsmakningsmeny i bergbanan.

  Läs mer
 • Årets Rätt 2019: Kåltaco!

  2019-03-14

  Årets Kock, som Spendrups samarbetar med, lanserar Årets Rätt med ambitionen att vidareutveckla svensk matkultur och skapa nya matklassiker. Årets Rätt 2019 - Kåltaco - är skapad av David Lundqvist, Årets Kock 2018, regerande svensk mästare i professionell matlagning.

  Läs mer
 • Solen tittar fram och Loka lanserar en Solig Citrus

  2019-02-25

  Nu lanserar Loka en Solig Citrus som kombinerar en frisk och fräsch citrusmix med en solmogen fruktig twist och som passar såväl till mat som till törstsläckare on-the-go. Loka Solig Citrus finns i servicehandeln från vecka 9 och i dagligvaruhandeln från vecka 15.

  Läs mer
 • Trocaderofiera mera.

  2019-03-27

  Vi är några som redan förstått Trocaderos storhet. Men märkligt nog verkar resten av världen inte alls vara med på noterna ännu.Vilket vi givetvis måste ändra på med det här positiva, på gränsen till naiva konceptet där vi helt enkelt vill “trocaderofiera” hela världen.

  Läs mer